dilluns, 9 de gener del 2012

Corn d'Àfrica: Obri els ulls!!

Atenció, ha arribat l’hora, és el moment de dir prou i obrir els ulls. No et cregues la història i la parafernàlia que vaig a contar-te, pot ser siga mentida. Depèn de tu, tu manes en els teus pensaments, que ni jo ni ningú t’enganye. Creu només allò que tingues la certesa  que és veritat, sinó investiga i busca la teua pròpia història.

La meua història conta con milers de xiquets i grans moren tots els dies al corn d’Àfrica i ningú pensa ni recapacita sobre perquè està passat açò ara, en aquest moment,  en el mateix moment en que les grans potències intenten ressuscitar de la crisi que ells mateixa han provocat.

Dissimulen dient que els envien ajudes, una miserable part del que es furten. Perquè sí, senyors i senyores, se’n aprofiten del poder per traure suc fins de baix les pedres. Realment sabeu, la suposada sequera que en teoria els mata de fam, a que és degut?

Doncs si no ho sabeu, jo vos ho dic. Els han furtat les seues pròpies terres, no els deixen cultivar la terra que els dona de menjar, perquè a ells, als assassins, els resulta més barat cultivar els seus aliments en aquestes zones i emportar-se-les al seu país. No els importa matar, ni mentir, ni enganyar, només els importen els diners. Es recolzen uns a altres, fent-nos creure que els preocupa alguna cosa més, apart del seu propi benestar.

A mi no m’enganyaran més, espere que ara a tu tampoc i sinó t’ho creus, investiga, però no et deixes enganyar! Tots justs podrem fer-los front!


http://vimeo.com/30539889