diumenge, 27 de maig del 2012

Vine amb mi


Vine i canta amb mi, vine i balla al meu compàs, regala’m més moments amb la teua màgica companyia, no em deixes sola perquè t’enyoraria. Vine i abraça’m, dis-me com de important sóc per a tu, que tinc una funció especial en la teua vida: fer-te feliç. Dis-me que has gaudit tenint-me a prop i que no em faràs fugir d’este món caòtic.

Si arribara el dia en que el Sol deixara de fer la seua funció vital, l’existència no trobaria motius per seguir vivint I la Terra s’enfosquiria en la misèria i l’obscuritat. Eixe mateix dia, la meua pròpia funció també arribaria al seu final, però saps que? Trobaria l’alé i les forces necessàries per mantenir-nos units. Tot i que fórem els únics vianants d’un planeta desert, tot i que la Terra s’extinguira et portaria sempre a prop.

La Lluna m’ajudaria perquè sap que la distància o el pas del temps no aconseguiria esborrar ni un sol moment passat. Perquè sé, que el meu llarg viatge serà necessari per marcar el fi i el inici de dues noves vides. Vides que naixeran amb records innats impossibles d’oblidar. Perquè saps que aquests encreuaments de camins que ara es bifurquen, tornaran a coincidir i crearan l’únic camí que els portarà a la felicitat, la seua unió incondicional.

Vine, acosta’t, ballem?



4 comentaris:

APMB ha dit...

que bonic!

Tonyi ha dit...

M'agrada que t'agrade! :)

APMB ha dit...

a mi m agrada que t agrade que m agrade XD

funnyaran ha dit...

PRECIÓS!!! M'HA ENCANTAT!